Praktisk info

I forbindelse med en booking ved Jordisk Balance er der følgende information, som er værd at vide.

Betaling ved tilmelding. Når du har booket et forløb ved Jordisk Balance, klarer vi afregningen med det samme. Betalingen er bindende. Ved udeblivende betaling annulleres bookingen. Oplever du tekniske problemer i forbindelse med betalingen, kontakt venligst Jordisk Balance, så dette kan bringes i orden.

Forsikring. Det er deltagerens egen forsikring der er gældende. Ved deltagelse i et forløb ved Jordisk Balance foregår dette udendørs i naturligt terræn, hvilket du som deltager, skal være opmærksom på ved booking.

Lokation. Jordisk Balance anvender forskellige lokationer til forløb i naturen. Primær lokation er ved Stenhøj Strand og Staksrode Skov. Google Maps: Staksrode skov, skov parkering, 7150 Staksrode.

Medbring. Vejret er omskifteligt. Medbring altid varmt og praktisk tøj og sko. Medbring gerne en lille rygsæk med en ekstra varm trøje, regntøj, lidt mad og vand samt et siddeunderlag.

Det er køligere i skoven end i solen. Selv på en varm sommerdag kan det være køligt i skoven. Er du træt, sulten eller fryser vil din krop bede om din opmærksomhed og dit fokus vil blive rettet på dine basale behov fremfor opmærksomheden på forløbet ved Jordisk Balance. Har du brug for guidning i forhold til, hvad du skal medbring, er du meget velkommen til at kontakte Jordisk Balance på mobil eller SMS.