Indehaver

Mit navn er Trine Lindved Clausen og jeg er drivkraften bag min forretning Jordisk Balance.

Jeg står op for det jeg tror på, mine værdier og de mennesker, som jeg elsker. Jeg har lært at være ærlig og omsorgsfuld i mine relationer med respekt og accept for mig selv og andre mennesker.

Jeg er empatisk, etisk ansvarlig og oprigtig. Jeg er ligefrem i min kommunikation og formår at levere mine budskaber på en ordentlig måde. Jeg har set og hørt det meste i mit liv og står solidt i mig selv. Jeg siger, hvad jeg har på hjertet – ærligt og konkret.

Jeg møder mennesker i øjenhøjde på en håndgribelig og jordnær måde. Jeg gør, hvad jeg siger, er autentisk og troværdig. Jeg er viljestærk, handlekraftig og vedholden.

Udfordringer og tilbageslag er en del af livet – kunsten er at bevare balancen i livet. Jeg ved, hvordan vi kan gennemgå stor smerte og herigennem udvikle os. Vi lærer af vores oplevelser, bliver styrket og transformeret, når vi har gennemgået processen.

Livets skole har lært mig, at der er nogle valg, som gør vanvittigt ondt at træffe, men at der på den anden side opstår indsigt, forandring og nyskabelse. Jeg kan inspirere dig – valget er dit!

Jeg er et lidenskabeligt og passioneret menneske. Motivationen er at bistå andre mennesker med udleve deres potentiale. Skabe den gyldne middelvej til opnåelse af frihed og uafhængighed.

Jeg er sympatisk og loyal overfor de mennesker jeg involvere mig i. Jeg har et muntret sind og er lattermild – livet må gerne være sjovt.

Ønsker du mere information, er du hjertelig velkommen til at tage kontakt på mobil: 61701392 – samtale eller SMS. Mere info. vedr. personlige forløb ved Jordisk Balance her.